Para almorzar… madalenas caseiras!

Hoxe recomendámosvos unha receita rica, fácil e rápida, ideal para os almorzos ou as merendas dos nenos. E aínda que seguro que moit@s xa a fixéchedes algunha vez queremos compartir esta receita de Raquel de Los Tragaldabas (se non a conocedes, seguídea, porque fai unas receitas ricas acompañadas dunhas bonitas fotografías, é pura inspiración!).

Resumimos os ingredientes e os pasos principais: necesitaremos 500gr de fariña de repostería, 7 ovos, 500gr. de aceite de oliva, 500gr. de azúcar, 1 sobre de levadura Royal, pel dun limón e ralladura de pel de limón.

madalenas_caseras

magdalenas_caseras

Teremos que batir os ovos e o azúcar, engadir a ralladura do limón, a fariña, a levadura e o aceite frío ata conseguir unha mestura homoxénea. Co forno precalentado a 200º, colocaremos as cápsulas no molde e encherémolo, engadindo un pouco de azúcar sobre elas. Enfornar a 200ºC durante 15-20 minutos. Deixamos enfriar sobre unha reixa e listas!

Fotos e receita orixinal: Los Tragaldabas.

¡Compártelo!
Artículo anteriorFestival de títeres
Artículo siguienteBlancanieves en Ferrol

Escribe un comentario